2020. február 01. 16:30 - sefatias

Mi a cél?

 

Sok évnyi tétovázás után úgy döntöttem, hogy végre elindítok egy új blogot. Csináltam már párat. Ennek a  blognak a célja az, hogy valamilyen egyszerű, érthető módon írjak arról, hogy mit jelentenek azok a kifejezések, gondolatok, amelyek a baloldali gondolkodó sajátjai. Erre most azért vettem rá magam, mert a tököm tele van már azzal, hogy 1, a baloldali "teoretikusok" teljesen érthetetlen, elitizmussal átitatott írásai találhatók csak meg, amelyeket az olyan egyszerű földi halandók, mint én, nem is értenek, 2, az embereknek fogalmuk sincs, hogy mit jelentenek azok a szavak, amelyek szeretett kormányunknak hála, szitokszóként használatosak, miközben azok használóinak fogalma sincs, hogy mit is jelent az a szó, amit használ. Így aztán egyre mélyülnek az ellentétek. És sokszor kialakul az a helyzet, hogy azonos elvek mentén gondolkodó emberek csak azért esnek egymás torkának, mert nem tudják mit jelent az a szó, amit használnak.

people_0.jpg

Természetesen nem én leszek az, aki feltalálja a spanyol viaszt. Pont azért, mert képtelenség viszonylag rövid, érthető írásokat találni, arról, hogy mi is a kommunizmus, vagy mit akar egy anarchista, nekem sincs meg a megfelelő képzettségem ahhoz, hogy ezt teoretikusként kifejtsem. Egyszerűen az lesz, hogy egy bizonyos dologról leírom a saját gondolataimat, amelyeket az elmúlt években összeszedtem, leírom és majd akinek nem tetszik, az kijavít. És így majd mindenki aki követi ezt a blogot, velem együtt fejlődik. 

Miért vadmák a blog neve? Mert a vadmák piros, és nem egy túltenyésztett virág. A szépsége az egyszerűségében rejlik, és abban, hogy ezerszámra lepi el a búzamezőket. Ami az én fejemben azt jelenti, hogy ha sok baloldali érzelmű egyszerű ember összefog, akkor látványos eredményeket érhet el, mint ahogy egy búzamezőt is széppé varázsolja a sok pipacs.

Közel tíz éve blogolok. Egyes írásaimat tízezrek, más írásaimat néhány százan olvassák. Az írásaimra nem jellemző, hogy végtelen hosszúak lennének, és jobbára egyszerűen fogalmazok. 

Szóval, ha van kedved csatlakozni hozzám ebben, nyomd meg a követés gombot a jobb felső sarokban. Lájkold a Hmm. nevű fészbuk oldalamat, és értesülhetsz az írásaimról, és ha arról van szó, jókat beszélgethetünk a poszt alatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadmak.blog.hu/api/trackback/id/tr9415450062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása